Welkom ABM-Altos: experten in bedrijfsvastgoed

  • 24 mei 2024
  • 2 min read

Vanaf einde mei 2024 gaan we aan de slag voor ABM-Altos, experten in bedrijfsvastgoed. Na twee trainingen gegeven te hebben over o.a. sociale media en de manier hoe wij werken, werd er gevraagd om hen op een doorgedreven manier te ondersteunen.

ABM-Altos

Wie is ABM-Altos?

Ze zijn toegewijde en ervaren vastgoedexperts die bekend zijn met de ins en outs van de bedrijfsvastgoedmarkt:

  • Met diepgaande kennis van de sector, inclusief trends, prijzen en potentiële kopers, zijn ze in staat om jouw vastgoed optimaal te positioneren en maximale waarde te genereren.
  • Bovendien hebben ze een uitgebreid netwerk van potentiële kopers/huurders en investeerders die op zoek zijn naar bedrijfsvastgoed.
  • Ze begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom streven ze naar een soepele en snelle verkoopervaring voor haarklanten
  • Daarbij adviseren ze bij de verkoop van immobiliën in vennootschappen. Deze materie is complexer en vergt een gepaste aanpak om problemen bij koop/verkoop te vermijden en de fiscale consequenties goed in te schatten.

    Alle info: www.abm-altos.be

Wat gaan wij doen?

Sociale media

Er wordt momenteel regelmatig gepost over panden, dus effectief voor het verkopen/verhuren. Toch wensen ze ook kennis en ervaring te delen, waar wij hen gaan helpen bij het schrijven van blogs en deze dan ook posten op sociale media.

Website

De huidige website werkt met Whise, al wil dat niet zeggen dat er geen punten van verbetering zijn. Daarom gaan wij elke pagina herbekijken en de nodige aanpassingen doorvoeren van teksten en afbeeldingen.

E-mail marketing

Eens de website een update heeft gekregen, is het ook de bedoeling om in combinatie met blogartikels en het aanbod een nieuwsbrief uit te sturen. Wij staan in voor de opmaak en verzending.

Direct marketing

Onze klant heeft ook enkele kleinere uitdagingen op vlak van communicatie en daar helpen we hen graag bij met grafisch ontwerp, copywriting en uitvoering.

Volg ABM-Altos alvast op sociale media Facebook en LinkedIn, we vertellen er binnenkort meer over.