Hi!
Benieuwd naar wie we zijn?

Marketing Enthusiast

Voor we in zee duiken...

Wat meer over wie ik ben.

Want een samenwerking start je niet met onbekenden.

Social Media

Sinds 2006 (en ook daarvoor, herinner je nog ICQ, MSN Messenger, LookandMeet) actief met sociale media. Enorme fan van het platform dat voor jouw bedrijf werkt én waar jouw doelgroep op actief is.

Marketing

Dankzij de opleiding marketing (eerst dagschool, daarna avondedities) én een zeer gemotiveerde docent (merci Luc!), een echte marketing enthusiast geworden.

Communicatie

Waar marketing en communicatie hand in hand gaan, zijn we ook fan van het vertellen over jouw bedrijf. De grootste fout van elke ondernemer: zwijgen over wie je bent en wat je doet. Zo kan niemand klant worden bij jou.

Training & coaching

Dankzij JCI, heb ik skills geleerd om anderen te helpen. Via een training of coaching traject: het wordt altijd samen bepaald om zo jouw doelstelling te halen.

Kids & gezin

Naast een professionele activiteit, ben ik ook trotse papa van Seppe en Leon. Ook, sinds 2007, samen met mijn partner Lindsay.

Sport

Soms moet het hoofd even leeg gemaakt worden en dan is sport de ideale manier om te doen. Even gaan lopen, fietsen op de weg en het bos induiken met de mountainbike: daardoor kan ik me ook opladen.

JCI

En in 2013 heb ik JCI leren kennen: de organisatie voor zelfontwikkeling en groei, met het individu dat centraal staat. Hierdoor heb ik fantastische projecten mogen doen, straffe trainingen gevolgd, uit mijn comfort zone stappen en (inter)nationaal congressen bijgewoond. Tijdens corona ook trotse voorzitter van JCI Vlaanderen geweest en in 2022 de ere-titel senator toegekend gekregen #80196.

Kenneth De Decker - copyright Kendra Mors Photography
Enkele cijfers nodig?

Hier zijn ze!

Zijn ze overtuigend genoeg?

15

Tevreden klanten

6

Slaap is okay

365

kent geen limiet

10

JCI-awards gewonnen

Onze diensten

Waar kan je bij ons voor terecht?

Laten we het even oplijsten:

  • Sociale media
  • Marketing en communicatie
  • Media & reclame-advies
  • Strategie