Opvallen op een ecologische manier?

  • 13 april 2021
  • 1 min read

Wil je opvallen, al weet je niet goed hoe? In de wereld van relatiegeschenken, is het tegenwoordig ’trending’ op ecologisch te denken. Kan je dus opvallen, op een ecologische manier? We zochten het uit voor Finum Accountants.

We moesten op zoek naar een leuk gadget. Want, ze zijn partner geworden van JCI Antwerpse Jonge Ondernemer 2020-2021, waar ze in de giftbox iets konden meesturen. Daarnaast moest het ook bruikbaar zijn voor de bestaande klanten en inzetbaar om nieuwe klanten te benaderen.

FINUM Accountants heeft een sterke klantenbasis, al kijken we steeds vooruit: hoe kunnen we kwalitatief groeien en op welke manier kunnen we dat doen?

Dankzij ons netwerk, hebben we via onze leverancier enkele mogelijkheden uitgedokterd. De kurken onderzetter (die je mogelijks nog herinnert van een vorige actie 😉 ) werd gekozen en de eerste reacties zijn alvast heel positief.

Ben jij op zoek naar een sterke communicatiepartner, die durft nadenken en ‘hands-on’ werkt, Geef ons een seintje en we zitten graag met jou samen.