Leestip over AI: The Good, the Bad, and the Practical

  • 31 januari 2024
  • 2 min read

Je kan er niet om heen: AI is overal. Collega-ondernemer Benny Lauwers heeft zijn kennis gebundeld in een handig leesformaat, om je zo op 1-2-3 kennis te laten maken. What is the fuzz all about?

In zijn boek wil Benny Lauwers een alternatief bieden voor al die grote woorden over AI, want volgens hem staan die soms in de weg van kleine verbeteringen. En als er iets is waar hij enthousiast van wordt, dan zijn het de kleine verbeteringen. Een enthousiasme dat tijdens het lezen aanstekelijk werkt.

Ben je benieuwd naar wat er vandaag allemaal kan met AI? Jeuken je vingers om zelf aan de slag te gaan, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is dit boek zoals een kompas dat je vrolijk de weg wijst. Je krijgt de basics mee, de valkuilen, de mogelijkheden, en een hele hoop praktijkvoorbeelden. Want Benny is meer dan enthousiast, hij is ervaringsdeskundige. Het boek gaat voorbij de theorie en geeft je een checklist om zelf je eerste stappen te zetten in de wondere wereld van AI.

Helder, boeiend en bruikbaar. Een boek om in de bovenste schuif van je bureau te bewaren. Zelf hebben we het gelezen en op minder dan 2 uur waren we er door, 104 pagina’s vol kennis en tips.

Bestel jouw exemplaar via www.thegoodthebadandthepractical.ai.

AI