Een persbericht met heel wat impact

  • 21 juni 2024
  • 3 min read

Onze klant Claes Facilities lanceerde recent een nieuwe dienstverlening en daar mocht wel iets over gezegd worden. Een persbericht? Uiteraard, daar zijn wij fan van.

Wie is Claes Facilities?

Een familiebedrijf dat gegroeid is uit de containerverhuur en onder de nieuwe vlag van zoon Jef Claes zich ook ging focussen naar opruimingen van huizen, kantoren, bedrijfsterreinen en meer.

Claes Facilities logo

Meer info nodig? www.claesfacilities.be

Nieuwe dienstverlening: opruimen na overlijden

Vanuit zijn eigen ervaring (na het overlijden van zijn vader), ging Jef nadenken over hoe zo’n ervaring een mooier einde kan hebben, wat dan ook een nieuwe start betekent voor de nabestaanden.

De basis dienstverlening is nodig, omdat sommige families ook het vastgoed-aspect moeten behandelen na het verliezen van iemand.

Zo’n proces is emotioneel en daarom zorgt hij er voor dat het hele proces van A tot Z anders is. Met een nieuwe, mobiele oplossing (Ford Nugget) kan hij ook op locaties rustig samenzitten met zijn contactperso(o)n(en) die een aanspreekpunt vormen voor de opruiming.

Ook een rouwconsulente kan ingeschakeld worden, omdat zo’n opruiming ook emoties oproept.

Hij spreekt uit eigen ervaring en dus werd dit alles gebundeld in 1 nieuwe dienstverlening.

Het persbericht

In samenwerking met The Square White, een creatieve partner van Claes Facilities, werd het persbericht vorm gegeven terwijl wij ook hebben gekeken naar de juiste perslijst.

Wist je trouwens dat vele gemeenten/steden een perslijst hebben samengesteld en deze beschikbaar maken op hun website?

Van de Stad Lier, staat er een lijst online en deze vormde de basis voor onze perslijst. Persoonlijke contacten bij de pers werden toegevoegd en zo kregen we een finale versie.

Het resultaat? De juiste kanalen hebben het verhaal opgepikt.

Hierbij enkele links naar de artikels:

Ook op zijn sociale media kanalen hebben we aandacht geschonken aan zijn verhaal, wat ook de authenticiteit en GUNfactor van Claes Facilities bewezen heeft door de vele likes en gedeelde berichten.

Conclusie

Als je iets te vertellen hebt en je kan het verpakken in een persbericht, dan is het zeker de moeite om een persbericht te maken.

Vergeet niet: er zijn perslijsten die steden/gemeente samenstellen en die je kan gebruiken (te vinden online).

En last but not least: deel ook de gepubliceerde items van de pers op jouw kanalen. Appreciatie tonen = appreciatie krijgen.

Zoek jij iemand die je kan helpen om op te vallen? Laat ons dan zeker iets weten: