CrediBill is klaar om verder te groeien

  • 20 oktober 2021
  • 2 min read

CrediBill en mede-vennoot Simon Meurs hebben het JCI PIP-traject gevolgd, om zich te laten begeleiden in de transitie van pure programmeur naar sales. Vanaf nu is CreditBill klaar om verder te groeien.

Wie is CrediBill?

Zoek je een oerdegelijke creditmanagement-tool op maat van je bedrijf? Maak kennis met CrediBill: een applicatie die je kan customizen tot in het kleinste detail. En dat voor een redelijke prijs.

Het is de software die elk bedrijf nodig heeft en dat weet Simon Meurs, mede-vennoot en vanaf heden sales-pro voor dit ambitieuze bedrijf. Wat facturen opvolgen kan toch beter geautomatiseerd verlopen, nietwaar?

Wat hebben wij gedaan als coach?

In januari 2020 werd het traject gestart binnen JCI PIP, een initiatief van JCI Lier en JCI Vlaanderen, om Simon te ondersteunen in zijn transitie van programmeur naar sales. Hij loopt warm van zijn software en wil de wereld veroveren. Maar er was 1 probleem: sales qué? Nihil ervaring in…van een uitdaging gesproken!

Prospectie, klantenretentie, vertellen over jouw bedrijf/software, de salesPITCH en meer: het waren allemaal topics die we in verschillende sessies t.e.m. oktober van dit jaar hebben besproken.

Niet teveel theorie, wel ervaring delen en inspelen op meegemaakte situaties: de manier hoe wij graag werken én ook Simon.

En wat hebben we geleerd (vandaag)?

Beter gezegd: wat heeft Simon geleerd?

  • “Verkopen is de klanten laten kopen”
  • Een demo zorgt voor een hoge succesfactor in de verkoop van CrediBill
  • Prospectie is nodig om sales te realiseren
  • Pitchen is een kunst
  • Open vragen zijn altijd beter dan gesloten vragen (en ook die laatste kan handig zijn)

Vanaf nu is CrediBill én Simon klaar om de wereld te verbeteren met de software die élk bedrijf nodig heeft.

Wil jij geen zorgen meer maken over de opvolging van jouw factuur? Contacteer Simon Meurs van CrediBill en hij doet de rest 😉

ps: zoek jij ook een coach in sales of marketing/communicatie? Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest!

Fout: Contact formulier niet gevonden.