Als partner een tandje bijsteken

  • 8 oktober 2021
  • 2 min read

Voor de mensen die ons volgen: JCI Lier dragen we een warm hart toe. Door corona, was het 50-jarig bestaan uitgesteld tot 2 oktober 2021. Hoe hebben wij geholpen, richting dit jubileum?

Quick wins

De grote lijn in alles is communicatie! Met een groep van ervaringsdeskundigen binnen de JCI-organisatie, de huidige voorzitter, een bestuurslid en kandidaat-lid, hebben we verschillende belavonden georganiseerd om onze achterban te mobiliseren richting het galabal.

“Als je niet zegt wie je bent en wat je doet, gaat niemand weten wie je bent…en wat je doet”

Verschillende Facebook-posts, mails naar de leden en naar diegenen die reeds geregistreerd hebben. Door te vertellen dat er een event is en tonen wat je doet achter de schermen, is het een logische motivator voor anderen om zich in te schrijven.

Persbericht

Wie de pers controleert, controleert het verstand. JCI Lier heeft een goede band met de pers, dus ook zij werden door Ageré aangeschreven. Het resultaat? Heel wat publicaties en bereik, waardoor de hele molen ook sneller begon te draaien.

Bekijk het persbericht integraal op de site van JCI Lier: https://jcilier.be/2021/08/jci-lier-viert-gouden-jubileum-met-nieuwe-voorzitter.

Diverse kanalen = 360 graden

Als je jouw doelgroep wil bereiken (in dit geval: kandidaat-leden, leden, senatoren en oud-leden), dan moet je ook de kanalen inzetten die zij gebruiken. Enkel Facebook of Whatsapp was hier niet de oplossen. Daarom hebben we verschillende kanalen gebruikt (en ja, ook die ouderwetse telefoon om te bellen 😉 ) en hebben ze – met de hele groep – elke keer opnieuw successen geboekt.

En het eindresultaat?

Meer dan 200 deelnemers voor de 5-gangen menu én met het dansfeest erbij net geen 250 aanwezigen. Een succes? Absoluut, en de minimum standaard voor een vormingsbeweging als JCI Lier. Als partner hebben we dus een extra tandje bijgestoken.

Geprikkeld?

JCI is een vormingsbeweging (voor ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar) waar je je kan ontplooien en ontwikkelen binnen de gekende pijlers business, gemeenschap, individualisme (trainingen!) en internationalisme (congressen).

Door te werken met mensen die je niet kent en uitdagingen aangaan zonder ervaring, omarm je het volledige potentieel wat JCI je te bieden heeft.

Ben je geprikkeld? info@jcilier.be en ze helpen je graag ver en wie weet…zien we elkaar op een Lierse activiteit :-).