Blogs

ChatGPT: leuk, plezant maar…

De geavanceerde gespreksmogelijkheden van deze AI-chatbot hebben voor heel wat ophef gezorgd. Hier is wat je moet weten.

10 HA groen met een kwekerij en feestruimte in Kapellen

In Kapellen is er een groot stukje groen, eentje van 10 HA. Hier zijn een kwekerij en feestruimte thuis, onder leiding van gekend ondernemer Filip Engels. En Filip zijn marketing en sociale media hadden wat hulp nodig…dus na een gesprek tussen Ageré en De Roode Hoeve, hadden we een nieuwe speeltuin in het noorden van Antwerpen

11 gratis en budgetvriendelijke tools die elke e-mail marketeer in zijn arsenaal moet hebben

Succesvolle e-mails bouwen is een kunst. Met de Flexmail-tips in deze blog proberen we je elke keer iets nieuws te laten ontdekken. Maar naast het opstellen van een goede strategie, kunnen handige tools hier en daar jou het leven een pak gemakkelijker maken.

Een gratis marketingtip voor IEDEREEN die het wil horen

Door de jaren heen is dit een vaste vraag gekomen waar zogezegd niemand een antwoord op heeft: we kunnen niet meten, als een klant bij ons binnen komt, hoe ze tot bij ons zijn gekomen.

1000 m2, aan de rand van de Stad Antwerpen, rekent op Ageré: welkom De Slaapboetiek

De Slaapboetiek, met meer dan 43 jaar ervaring actief in Borgerhout, heeft 1000 vierkante meter aan inspiratie. Einde december, moest de zaakvoerder snel op zoek naar een nieuwe partij om hem te ondersteunen in marketing en communicatie.

Drie keer raden waar ze uitkwamen… bij Ageré.

Welkom Claes Facilities

Een nieuw jaar, een nieuwe klant die vanaf nu ook helemaal operationeel is: Claes Facilities.

Hip Hip Hoera: 5 jaar Ageré

Hopla, we bestaan met Ageré 5 jaar!

Training geven, dat kunnen we: SpeedBEEP

Sinds een twee-tal jaar zijn we, binnen JCI Vlaanderen, ook actief als moderator van de BEEP sessies en SpeedBEEP: Business Experience Exchange Platform

Sociale media: dat is onze ‘dada’

👐 Wist je dat…we voor verschillende klanten de sociale media beheren? 👐

Ageré is trotse partner van JCI VC 2024

💪 In de afgelopen periode hebben we een roadmap uitgestippeld voor JCI Lier, want ze gaan de uitdaging aan op het Vlaams Congres van JCI Vlaanderen te organiseren in 2024 💪

Employer branding: een fancy woord

Employer branding: het is een zeer fancy woord in de marketing om mensen aan te trekken of warm te maken om te vertellen over hun werkgever.

DM Accounting: 100% digitaal, 100% samen met Ageré

Vlak voor de zomer mochten we een nieuwe klant verwelkomen: DM Accounting uit Lier. Ze werken 100% digitaal en kozen ook voor een 100% partnership met Ageré.

Godspeed, Mertens

Afgelopen week was er ook het afscheid bij Mertens: een tijdelijke opdracht via Ageré (veel avond en weekendwerk 😀) die de transfer maakte naar Loop’d, om beiden te kunnen (blijven) combineren.

Mertens: Freelance marketing manager as a service

Sinds januari 2022 ondersteunen we Mertens als freelance marketing manager. Wat begon met een activiteit na de uren, is omgeschakeld naar een partnership.

Comfortabel Wonen zich comfortabel laten voelen: dat kunnen we!

We hadden het al eerder gezegd: een nieuwe jaar, een nieuwe klant. Met veel plezier zijn we gestart om te werken voor Comfortabel Wonen.

De referentie in het Waasland: Garage Mertens

Plots kregen we een berichtje in december: of we nog beschikbaar waren voor een freelance uitdaging. Veel details waren er niet, maar dankzij een zakelijke connectie werden we in contact gebracht.

Een nieuw jaar, een nieuwe klant: welkom Timber Training Center

Het nieuwe jaar is bij Ageré goed ingezet, want we hebben op 1 week tijd verschillende nieuwe klanten (uit diverse sectoren) mogen verwelkomen.

Employer branding voor Finum Accountants

Onze klant Finum Accountants had er een druk jaar op zitten. Er kwamen heel wat klanten bij en deze moeten natuurlijk geholpen worden. Tijd voor Employer Branding!

Beschikbaar voor freelance projecten

Dankzij de nieuwe maatregelen (ja, de ‘nieuwe’ nieuwe maatregelen) is er een terugval in de activiteiten van Loop’d voor de komende periode. Daarom stel ik me (extra) beschikbaar voor freelance projecten.

Mimi Baby Sint-Katelijne-Waver is klaar om te groeien

Mimi Baby Sint-Katelijne-Waver heeft het JCI PIP-traject voltooid bij Ageré, gericht op sociale media & marketing. Dorien Hens, zaakvoerder van deze speciaalzaak, is klaar om verder te groeien.

CrediBill is klaar om verder te groeien

CrediBill en mede-vennoot Simon Meurs hebben het JCI PIP-traject gevolgd, om zich te laten begeleiden in de transitie van pure programmeur naar sales. Vanaf nu is CreditBill klaar om verder te groeien.

Olcay Reboot, voor het goede doel

Olcay Belgium, het gezelligste fietsconcept van de Kempen, organiseert opnieuw een fysiek event genaamd Olcay Reboot.

Als partner een tandje bijsteken

Voor de mensen die ons volgen: JCI Lier dragen we een warm hart toe. Door corona, was het 50-jarig bestaan uitgesteld tot 2 oktober 2021. Hoe hebben wij geholpen, richting dit jubileum?

Boeken en netwerkclub promoten: een uitdaging

Freddy Michiels, bekend auteur en redacteur uit Antwerpen, schakelde enkele jaren geleden Ageré in om de sociale media op te zetten en wat te ondersteunen. Sinds meer dan een jaar is deze samenwerking naar een hoger niveau geschakeld en de resultaten spreken voor zich.

Het schoonste zicht op de Schelde, als werkplek

Onze nieuwe klant, Rederij Flandria, is op koers. Naast de sociale media, zijn we ook actief bezig (achter de schermen) met de nieuwe huisstijl van deze iconische vloot.

Opnieuw een Antwerps icoon

Het is even stil geweest met het aankondigen van een nieuwe klant, al hebben we opnieuw een Antwerps icoon dat we mogen ondersteunen in marketing, communicatie en sociale media. Rederij Flandria heeft de wind klaar in de zeilen (pun intented) en Ageré springt mee aan boord richting 100 jaar Flandria.

Time flies…

Oei, een beetje een schande (het is al even geleden)…times flies when you are having fun 🙂

Training Leading Strong Teams

Recent gaven we aan het team van Loop’d de training ‘Leading Strong Teams’, eentje die we zelf hebben gevolgd tijdens het Wereldcongres van JCI in 2019.

Marketing start met…communiceren

Je kan marketing-plannen hebben, al start alles met: communicatie. Onze klant Fietsen Philip vroeg om de sociale media op ons te nemen en ook daar zochten we een vaste frequentie om te… communiceren

Opvallen op een ecologische manier?

Wil je opvallen, al weet je niet goed hoe? In de wereld van relatiegeschenken, is het tegenwoordig ’trending’ op ecologisch te denken. Kan je dus opvallen, op een ecologische manier? We zochten het uit voor Finum Accountants.

Strategie is key

Onze samenwerking met Olcay Belgium reikt verder dan alleen wat sociale media posts en grafische ondersteuning.

Voor alles een eerste keer: de pitch

Recent werden we gecontacteerd om een pitch te lanceren als communicatiebureau, om een klant te ondersteunen in zijn communicatiestrategie. Verschillende partijen konden meedingen, tijd om Ageré te tonen aan de wereld: Pitch-tijd

JCI PIP: nu is het voor echt

Een nieuwe week, een nieuwe sessie voor JCI Personal Improvement Program – JCI PIP! Deze week hadden we Mimi Baby Sint – Katelijne – Waver en zaakvoerster Dorien Hens op bezoek.

Hannes de Advocaat is er klaar voor

Vandaag was er een nieuwe JCI PIP-sessie, een initiatief van JCI Lier vzw, met Hannes Carpentier.

Fietsen in Aartselaar en omstreken

Een nieuw jaar is gestart, het wordt dus tijd om een nieuwe klant van Ageré voor te stellen. Fietsen Philip, sinds 1998 actief in Aartselaar, rekent op de ondersteuning van ons team. En wel om een bepaalde reden…

Een Antwerps fenomeen met een rijkelijk repertoire

Op het einde van 2020 hebben we een nieuwe klant mogen verwelkomen. Wel, nieuw is niet 100% correct want 2 jaar geleden hebben we ook wat kleine projecten gedaan voor hem Nu is ’t voor ’t echt, en daar zijn we trots op: welkom Freddy Michiels!

En hopla, al twee jaar bezig!

Op 1 januari 2019 was de start van Ageré een feit: na meer dan 10 jaar in de communicatiewereld en 2 jaar Loop’d, bleven klanten (van vroeger) berichtjes sturen om hen te helpen. Dus wat was dan de logische, volgende stap?

Een babyspeciaalzaak in een coaching-traject

Ook deze week, ’s ochtends om 8.30 uur, stond er een JCI PIP-sessie op de planning, samen met Mimi Baby Sint-Katelijne-Waver en Dorien Hens.

Credibill pitcht er op los

Deze voormiddag was er een nieuwe JCI PIP-sessie met Simon Meurs van Credibill. Vandaag stond de pitch centraal, waar we ook verschillende mogelijkheden hebben besproken om de sales te laten groeien.

Geef eens iets gratis weg

Onze klant Olcay Belgium heeft altijd goesting om een gekke actie te lanceren. Deze keer hebben we ingespeeld op de zichtbaarheid (waar toch wat werkpunten zijn) bij de fietsers op de openbare weg.