Blogs

Opnieuw een Antwerps icoon

Het is even stil geweest met het aankondigen van een nieuwe klant, al hebben we opnieuw een Antwerps icoon dat we mogen ondersteunen in marketing, communicatie en sociale media. Rederij Flandria heeft de wind klaar in de zeilen (pun intented) en Ageré springt mee aan boord richting 100 jaar Flandria.

Time flies…

Oei, een beetje een schande (het is al even geleden)…times flies when you are having fun 🙂

Training Leading Strong Teams

Recent gaven we aan het team van Loop’d de training ‘Leading Strong Teams’, eentje die we zelf hebben gevolgd tijdens het Wereldcongres van JCI in 2019.

Marketing start met…communiceren

Nieuw bericht toevoegen

Concept bewaren
Voorbeeld
Publiceren

Titel toevoegen
Marketing start met…communiceren
Je kan marketing-plannen hebben, al start alles met: communicatie. Onze klant Fietsen Philip vroeg om de sociale media op ons te nemen en ook daar zochten we een vaste frequentie om te… communiceren.

Opvallen op een ecologische manier?

Wil je opvallen, al weet je niet goed hoe? In de wereld van relatiegeschenken, is het tegenwoordig ‘trending’ op ecologisch te denken. Kan je dus opvallen, op een ecologische manier? We zochten het uit voor Finum Accountants.

Strategie is key

Onze samenwerking met Olcay Belgium reikt verder dan alleen wat sociale media posts en grafische ondersteuning.

Voor alles een eerste keer: de pitch

Recent werden we gecontacteerd om een pitch te lanceren als communicatiebureau, om een klant te ondersteunen in zijn communicatiestrategie. Verschillende partijen konden meedingen, tijd om Ageré te tonen aan de wereld: Pitch-tijd

JCI PIP: nu is het voor echt

Een nieuwe week, een nieuwe sessie voor JCI Personal Improvement Program – JCI PIP! Deze week hadden we Mimi Baby Sint – Katelijne – Waver en zaakvoerster Dorien Hens op bezoek.

Hannes de Advocaat is er klaar voor

Vandaag was er een nieuwe JCI PIP-sessie, een initiatief van JCI Lier vzw, met Hannes Carpentier.

Fietsen in Aartselaar en omstreken

Een nieuw jaar is gestart, het wordt dus tijd om een nieuwe klant van Ageré voor te stellen. Fietsen Philip, sinds 1998 actief in Aartselaar, rekent op de ondersteuning van ons team. En wel om een bepaalde reden…

Een Antwerps fenomeen met een rijkelijk repertoire

Op het einde van 2020 hebben we een nieuwe klant mogen verwelkomen. Wel, nieuw is niet 100% correct want 2 jaar geleden hebben we ook wat kleine projecten gedaan voor hem Nu is ’t voor ’t echt, en daar zijn we trots op: welkom Freddy Michiels!

En hopla, al twee jaar bezig!

Op 1 januari 2019 was de start van Ageré een feit: na meer dan 10 jaar in de communicatiewereld en 2 jaar Loop’d, bleven klanten (van vroeger) berichtjes sturen om hen te helpen. Dus wat was dan de logische, volgende stap?

Een babyspeciaalzaak in een coaching-traject

Ook deze week, ’s ochtends om 8.30 uur, stond er een JCI PIP-sessie op de planning, samen met Mimi Baby Sint-Katelijne-Waver en Dorien Hens.

Credibill pitcht er op los

Deze voormiddag was er een nieuwe JCI PIP-sessie met Simon Meurs van Credibill. Vandaag stond de pitch centraal, waar we ook verschillende mogelijkheden hebben besproken om de sales te laten groeien.

Geef eens iets gratis weg

Onze klant Olcay Belgium heeft altijd goesting om een gekke actie te lanceren. Deze keer hebben we ingespeeld op de zichtbaarheid (waar toch wat werkpunten zijn) bij de fietsers op de openbare weg.

Bistro Evarist: take way voor het goede doel

Bistro Evarist, het beste eethuis van Lier, gaat aan de slag met take away binnen Lier en omliggende regio.

Tijdens de vorige horeca-lockdown hebben ze zich aangemeld als hulpverlener, tijdens deze tweede verplichte sluiting kunnen ze niet meer terugvallen op mogelijke maatregelen van de regering.

Webshop lanceren in bizarre tijden

Onze klant Olcay Belgium rekent, sinds enkele jaren, op onze expertise. Traditioneel is het najaar in de fietsenwereld iets rustiger (kijk maar eens uit het raam: het weer is niet echt aangenaam voor de meesten ons ons). Tijd om actie te ondernemen!

CrediBill groeit verder dankzij JCI PIP

CrediBill (Powered by Triple A Solutions) heeft een ambitieuze IT-manager: Simon Meurs. Hij volgt het JCI PIP-programma bij Ageré en wil meer met sales bezig zijn. Tijdens een nieuwe sessie, in de gebouwen van Officenter Vilvoorde (partner van JCI Vlaanderen), hebben we gekeken naar de lopende items en een terugblik naar de to do’s van […]

JCI PIP met Hannes de advocaat

Waar krijgen we energie van bij Ager̩? Van groei en enthousiasme!Deze week hebben we een nieuwe JCI Personal Improvement Program РJCI PIP-sessie gehad (een initiatief van JCI Lier) met Hannes.

Babywinkel om te coachen

Vanmorgen hebben we een tweede sessie voor JCI PIP gehouden met Dorien over sociale media en marketing. Deze keer zijn we aan de slag gegaan met haar contentplan voor Mimi Baby Sint – Katelijne – Waver. Ook enkele instellingen in de accounts zijn onder de loop genomen.En wat nu? Knallen met de content, interactie opzoeken […]

Graffiti bij FINUM Accountants

FINUM Accountants is een nieuwe klant bij Ageré(welkom trouwens 😉 ). Eén van onze eerste topics, om op te vallen in deze sector, was graffiti (na onze ervaring bij Olcay Vosselaar).

Adverteren via Waze: the next step

Iedereen kent Waze: de slimme app om het verkeer te slim af te zijn en om extra info te krijgen over wegenwerken, flitscamera’s,… . De machine achter deze applicatie, is ook meer en meer met advertising bezig.

Video werkt altijd, ook in de advocatuur

Begin deze maand mochten we aankondigen dat Lige Advocaten een nieuwe klant is bij Ageré. Naast het relatiegeschenk, is nu ook de eerste video gelanceerd.

We duiken in de wereld van advocatuur

Het heeft even geduurd voor we iets konden vertellen hierover, al mag het vanaf nu geweten zijn: Ageré werkt sinds enkele maanden voor Lige Advocaten. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: Commercial Corporate Familiaal vermogensrecht Insolventie Procedurerecht Vastgoed De drie vennoten en het team staan klaar om de wereld verder te veroveren. Ageré fungeert als […]

Ageré op de fiets tijdens Kamp Olcay

Onze klant, Olcay Belgium, is gestart met Kamp Olcay: 7 dagen, 7 uitdagingen, 24 uur op 24. Daarnaast kan je een afspraak boeken om een fiets te kopen (of te leasen) via www.olcayopafspraak.be, op het uur dat je verkiest.

Eindelijk, een nieuwe website

Vandaag lanceren we de website voor Ageré. Dankzij Corona, hadden we even extra tijd om hieraan te werken!

We blijven Olcay Belgium steunen

Het zijn enkele intense weken geweest. Net zoals zovele handelaars, kreeg Olcay Belgium even een ‘patat’ na de lockdown. De heroriëntering qua werking, aangepaste strategie en hands-on aanpak hebben direct resultaat.En ze zijn nog maar net gestart, het gezelligste fietsconcept van de Kempen is klaar om erin te vliegen!

We zijn sociaal, echt waar!

Ageré is niet alleen actief met een kick-ass website, ook op sociale media zijn we actief op twee kanalen. We zijn sociaal, echt waar! 🙂

Opnieuw naar de Carwash!

De Corona-maatregelen hebben een update gekregen en dit wil zeggen dat onze klant Super Carwash (Lier en Wilrijk) opnieuw de deuren mogen openen.

Training JCI Vlaanderen

Vanmorgen vroeg, hebben we voor JCI Vlaanderen en JCI Training Institute Flanders een training gegeven over sociale media en marketing volgens Gezond Boeren Verstand.

JCI PIP: coaching sessie met Hannes

Vandaag hadden we contact met Hannes Carpentier, die via het JCI Lier programma JCI Personal Improvement Program – JCI PIP, voor de coaching sessie Sales (met een beetje personal branding erbij).

Nieuw partnership

We zijn partner van JCI Personal Improvement Program – JCI PIP en sinds einde 2019 zijn we een coachingtraject gestart met Simon Meurs.